Reviews

Ik dacht altijd dat acupunctuur heel zweverig was, maar wilde het toch eens proberen tegen wat stress-klachten. Wat me bij Daan direct opviel was zijn nuchtere en vriendelijke aanpak. En het werkt direct! Meteen na de eerste behandeling voelde ik mij meer ontspannen. Bovendien slaap ik nu een stuk beter en heb ik meer energie. Een acupunctuurbehandeling brengt mijn gedachten en lichaam tot rust.
Erik (39)

Ik heb al sinds kleins af aan erge oorpijn en veel oorontstekingen gehad. Na vele operaties (buisjes en amandelen weg gehaald) bleef de pijn. Op mijn 18e werd er in het ziekenhuis gezegd dat ze niets meer voor mij konden betekenen en ben toen gaan kijken naar acupunctuur. Met dank aan Daan is 80 tot 95% van mijn constante oorpijn en ruis wat ik had weg.  Ik ben hier zo blij mee en acupunctuur is mij zo goed bevallen. Daan is een hele oprechte en vriendelijke man  en neemt echt de tijd voor je. Hierdoor voel je je al snel op je gemak tijdens de behandelingen.
Lotte (19)

Met been klachten kwam ik bij Daan. Ernstige spier overbelasting maakte lopen  moeilijk. Door zijn goede behandelingen en acupunctuur loop ik weer goed en zijn de pijn klachten zo goed als verdwenen. Dus het is zeker de moeite waard om met klachten van wat dan ook naar Daan te gaan.
Wilma (53)

Na terugkomst van een reis naar Afrika bleef ik last houden van maag- en darmproblemen. Daan heeft me enorm goed geholpen door uitgebreid de tijd te nemen om de hele problematiek ondersteboven te keren. Ondanks naaldenangst wist ik de hele behandeling met gemak te doorstaan. Daan gaf me daarnaast tips op gebied van o.a. voeding, waardoor ik maar 2 behandeling nodig heb gehad en er boven verwachting snel bovenop kwam.”
Silvie (30)

Acupunctuur praktijk Baidu is meer dan alleen acupunctuur. Je krijgt advies over voeding, positievere levenshouding, omgaan met stress en praktische tips over hoe je zelf je gezondheid kan verbeteren. Heel breed dus en daarmee erg effectief.
Joost (32)

Acupunctuur heeft mij goed geholpen tegen de pijn.
Ria (64)

Acupunctuur was nieuw voor mij en erg goed bevallen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige praktijk, Daan neemt de tijd om met je in gesprek te gaan, in combinatie met de acupunctuur heeft dit mij goed geholpen. Stress, vermoeidheid en slapeloze nachten werden steeds minder en ontspanning kwam daar voor in de plaats. Ik had ook veel last van tintelingen in de armen welke snel verdwenen. Daan geeft ook praktische input en voorbeelden uit de Chinese leefwijze, dit gaf mij veel nieuwe inzichten die je in het dagelijkse leven mee kan nemen.
Esther (37)

Daan is geduldig en toont oprechte interesse. Doordat hij veel vragen stelt krijg ik het gevoel dat de behandeling echt aansluit bij de oorzaak van mijn klachten en niet slechts symptomen bestrijdt. Ik kan niet precies verklaren hoe of waarom, maar sinds ik acupunctuur onderga merk dat ik langzaamaan rustiger wordt in mijn lijf én mijn hoofd.  
Yke (27)

Acupunctuurpraktijk Baidu ervaar ik als een prettige praktijk om je te laten behandelen. Daan Kayser heeft zich goed in mijn klachten verdiept en ik ben erg tevreden over de behandelingen en resultaten. Groot pluspunt: de praktijk is op zaterdag open!
Selma (27)

Door de jaren heen ben ik bij een handvol verschillende acupuncturisten geweest, en ik moet zeggen dat Daan een hele fijne acupuncturist is. Je voelt je snel bij hem op je gemak, en hij neemt de tijd om te luisteren naar je klachten. De behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke situatie en daarnaast geeft hij praktische adviezen om je gezondheid te verbeteren. Ik kan hem van harte aanraden!
Anna (42)

Ik ben goed geholpen bij acupunctuur praktijk Baidu. Daan Kayser is een gedreven en bedreven acupuncturist die je goed op je gemak kan laten voelen.
Irene (32)

Ik heb de behandeling bij praktijk Baidu als erg prettig ervaren. Acupunctuur heeft mij een nieuw inzicht gegeven in het kijken naar het functioneren van mijn lichaam. Daan heeft veel uitgelegd over de werking van acupunctuur. Door zijn enthousiasme en ervaring heb ik op een nieuwe manier leren kijken naar mijn lichaam. Ik ben me wederom bewust geworden van het belang van ontspanning, goede voeding en rust op zijn tijd. Bedankt!
Jolinde (23)

Wilt u een afspraak maken
Wilt u meer weten over acupunctuur
Wilt u meer informatie over de behandelaar